Měření úspěšnosti Six sigma - Miller, Ivan
Six sigma ako metodický procesný prístup k zlepšovaniu efektívnosti podniku. Fungovanie konceptu Six sigma vo výrobných a nevýrobných procesoch. Metodika Six sigma. Meranie úspešnosti Six sigma.