Vlaňajšok bol na trhu práce najlepší za tri roky
Od začiatku r. 2002 miera nezamestnanosti v SR mierne klesala. Zvrat nenastal ani v lete, keď absolventi škôl tradične rozširujú rady nezamestnaných. Vývoj nezamestnanosti v perc. a porovnanie s r. 2001.