Pracovné listy k zákonu o DPH účinné od 1.1.2003 - Benková, Jana
Zvláštna "príloha" zákona č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov tzv. pracovné listy - check listy, ktoré majú slúžiť na celkové zhrnutie a ujasnenie si problematiky a súčasne aj ako stručné vecné či chronologické návody na správny postup pri riešení daného okruhu problémov z oblasti dane z pridanej hodnoty. Pracovné listy nadobúdajú účinnosť od 1.1.2003.