Slovensko dostane druhý Volkswagen - Kremský, Peter
Trnava získala tretiu veľkú automobilovú investíciu Európy v tomto tisícročí. Množstvo investícií, ktoré plánuje PSA investovať v Trnave. Plány PSA vybudovať v blízkosti závodu aj logistické centrum a park pre dodávateľov. Bližšie k trhom. Predpoklad vzrastu predaja automobilov.