Nové sadzby dane z pridanej hodnoty od 1. januára 2003 - Rybánsky, Ľudovít
Zákon č. 367/2002 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov obsahuje spolu sedem bodov zmien a doplnkov, pričom všetky súvisia so zmenami sadzieb DPH. Prehľad konkrétnych zmien.