Notársky centrálny register záložných práv - Schultzová, Anna
Vymedzenie Notárskeho centrálneho registra záložných práv podľa zákona č. 526/2002 z.z. ktorým sa mení a dopĺňa Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov a doplnení.