Súčasný a pripravovaný stav v oblasti IAS - Farkaš, Richard
Prehľad súčasného stavu vo Výbore pre medzinárodné účtovné štandardy (International accounting standards board, IASB). Zdokonalenie existujúcich IFRS. Prvá aplikácia IFRS.