Analysis of the relation between the price of fodder mixture ingredients and the price of chicken meat - Pezlarová, Veronika
Hľadanie vhodného modelu, ktorý popisuje vzťah medzi cenou zložiek kŕmnej zmesi (pšenice, kukurice) a cenou kuracieho mäsa. Na dostupných poľnohospodárskych údajoch je prezentovaný postup nájdenia vhodného modelu. V modeloch je sledovaný vývoj ceny kuracieho mäsa v závislosti na čase, na cene kŕmnej zmesi. Odhad ceny mäsa.