Strategie českých průmyslových podniků v období přípravy vstupu ČR do Evropské unie - Hučka, Miroslav
Nevyhnutnosť zmeny správania sa podnikateľských subjektov pri vstupe do EÚ. Úroveň tvorby stratégií českých podnikov. Príležitosti a ohrozenie českých podnikov po vstupe ČR do Európskej únie. Očakávané zmeny v makro a mikroprostredí po vstupe do EÚ. Zmeny na globálnych trhoch. Harmonizácia noriem s EÚ. Strategická orientácia českých podnikov k úspešnému presadeniu na jednotnom európskom trhu. Orientácia na zákazníka. Informačná podpora podnikania.