Otevřené teoretické problémy veřejné ekonomiky - Halásek, Dušan
Historický pohľad na vznik pojmu verejná ekonomika. Spoločné vlastnosti a rozdiely verejnej a súkromnej ekonomiky. Definovanie verejného efektu. Efektívne hospodárenie s verejnými zdrojmi.