Rolníci nezchudnou, připlatíme jim - Olbrichová, Alice
Vzrast dotácií zo štátneho rozpočtu a z Únie českým poľnohospodárom v 1. roku po vstupe do EÚ. Kvóty pre produkty. Zvýšenie výkupných cien produktov.