Aký bude dôchodkový vek v EÚ a na Slovensku? - Horváth, Michal
Súčasné i budúce trendy vo vývoji reálneho veku odchodu do dôchodku v krajinách EÚ. Odraz týchto trendov v pripravovanej reforme slovenského dôchodkového systému. Riešenie odchodu do dôchodku tých občanov, ktorí nevstúpia do nového dôchodkového systému.