Informácia o príprave programu SAPARD a jeho implementácie na Slovensku - Námerová, Iveta
Program SAPARD na Slovensku vychádzal z nariadenia Rady ES 1268/1999, ktoré poskytuje rámec podpory v oblasti poľnohospodárstva a rozvoja vidieka. Plán rozvoja poľnohospodárstva a vidieka SR - Slovenská verzia programu SAPARD.