Makroekonomický vývoj a trh práce v SR - Senderáková, Lucia
Situácia na trhu práce v kontexte makroekonomického vývoja v SR v 1. polroku 2002. Zamestnanosť v stálej a dočasnej práci. Zamestnanosť a mzdy. Nezamestnanosť a jej štruktúra. Poberatelia podpory v nezamestnanosti. Výdavky na politiku trhu práce.