Právny model sociálnej práce - Levická, Jana
Právny model ako jeden z najstarších teoretických prístupov v sociálnej práci. Využívanie práva v oblasti sociálnej práce. Napĺňanie garantovaných práv sociálnymi pracovníkmi. Vytváranie vhodných životných podmienok. Garantovanie základných ľudských práv. Stratégie kolektívneho konania.