Stanovení poistné zásoby u výrobků s nestacionárním charakterem poptávky - Žižka, Miroslav
Potreba normovania veľkosti poistnej zásoby v podnikoch. Rozdielne metódy stanovovania poistnej zásoby. Postup aplikácie týchto metód na príklade vybranej položky z konkrétneho podniku.