Metody pro optimalizaci výrobních rozvrhů - Poživil, Jaroslav
Rozvrhovanie viacproduktových dávkových výrob ako dôležitá súčasť výrobnej logistiky. Optimalizácia výrobného rozvrhu. Absencia optimalizácie výrobných rozvrhov v integrovaných riadiacich systémoch. Vhodné optimalizačné metódy.