Kandidátske krajiny EÚ - Schönwiesner, Roman
Z obsahu: Pobaltské republiky sú vzornými kandidátmi. Minulý aj tento rok sa v Pobaltí nesú v znamení volieb. Slovinsko si mnohí mýlia so Slovenskom. Malta únii: áno aj nie.