Žinčica nás neuživí... - Fidrmuc, Jaroslav
Zo štúdie Svetovej banky zameranej na poľnohospodárstvo a potravinárstvo. Konkurencieschopnosť a efektívnosť v poľnohospodárstve a potravinárstve na Slovensku, v Európe a vo svete. Porovnanie niektorých ukazovateľov poľnohospodárskeho sektora za rok 2000 v krajinách Európy a Európskej únie.