Výrobné družstvá - Janků, Jana
Z obsahu: Blokácia majetku výrobných družstiev sa skončila. Silné družstvá majetok deliť nechcú. Výhody družstiev invalidov sa postupne strácajú. Nové družstvá majú priestor tam, kde si štát nevie rady. Družstvá vo svete. Európska únia družstevníctvo podporuje.