Sociální dialog o otázkách stárnoucí populace - Pavlík, Petr
Demografický vývoj Európy v r. 2000-2050. Dôchodkový vek v niektorých krajinách Európy. Problémy zamestnanosti stárnuceho obyvateľstva Európy.