Makroekonomické scenáre vývoja ekonomiky Slovenskej republiky do roku 2008 - Šujanová, Milota
Makroekonomická pozícia SR v porovnaní s krajinami OECD. Spracovanie dvoch variánt konvergenčných scenárov na základe ekonometrických modelov. Predpokladaný vývoj hlavných externých faktorov - vývoj svetovej ekonomiky, prílev zahraničného kapitálu, kurz meny. Výsledky modelovej projekcie makroekonomického vývoja SR. Konvergencia ekonomickej úrovne a cenovej hladiny v SR k priemeru Európskej únie.