Investičné stimuly realizované Národným úradom práce - Bacigál, Pavol
Nové nástroje štátnej pomoci - investičné stimuly vo forme: a) úľavy na dani z príjmov právnických osôb, b) príspevky na vytvorenie nového pracovného miesta, c) príspevky na rekvalifikáciu zamestnancov prijatých na vytvotrené nové pracovné miesto. Podmienky na poskytnutie investičných stimulov. Predkladanie žiadostí na NÚP. Schéma postupu a rozhodovania pri uplatňovaní par. 84a a 93a zákona o zamestnanosti. Schvaľovací proces v rámci NÚP. Celková výška poskytovaných príspevkov. Výška príspevku na rekvalifikáciu zamestnanca. Dohody o poskytovaní príspevkov.