Aplikácia modelu CGE na kvantifikáciu prínosov a nákladov vstupu Slovenskej republiky do Európskej únie - Páleník, Viliam
Kvantifikácia možných prínosov a nákladov vstupu SR do Európskej únie pomocou modelu CGE. Charakteristika modelov CGE (Computable General Equilibrium - modely vypočítateľnej všeobecnej rovnováhy). Aplikovanie modelu CGE ekonomiky SR a výsledky modelových prepočtov.