Prípadové štúdie k cestovným náhradám: Zahraničné pracovné cesty - Minková, Ľuboslava
Tieto prípadové štúdie sú súčasťou publikácie "Náhrady pri pracovných cestách podľa nového zákona". Charakteristiky zahraničných pracovných ciest, výdavky, postupy účtovania.