Co je Eurobarometr kandidátskych zemí? - Jílek, Jaroslav
Charakteristika a ciele "Eurobarometra 2001 kandidátskych krajín". Obsah (štatistické údaje) Eurobarometra - život v kandidátskych krajinách, národná a európska hrdosť, kontakty s inými krajinami a kultúrami, dôvera v EÚ a informácie o nej, postoje k rozširovaniu a vstupnému procesu.