Příprava statistiky vnitrounijního obchodu - Intrastat - Kundlák, Kamil
Právna úprava pre štatistické sledovanie vnútorného obchodu Európskej únie. Rozsah ukazovateľov sledovaných štatistikou Intrastat. Zber a spracovanie štatistických údajov v ČR a ich publikovanie.