Skepsa nie je namieste - Sotník, Alexander
Po vstupe do EÚ pocíti Slovensko významný tlak západnej konkurencie. Prínosy a riziká vstupu Slovenska do EÚ. Porovnanie cenových hladín k priemeru EÚ. HDP na obyvateľa k priemeru EÚ. Starobný dôchodok v krajinách V4 k priemeru EÚ.