Priezračné zlato - Polakovič, Ivan
Voda ako čoraz vzácnejšia tekutina. Desať "najsuchších" krajín sveta. Prehľad krajín s najväčšou spotrebou vody. Potenciálne konflikty v štyroch oblastiach sveta. Situácia s vodou na Slovensku. Využívanie povrchovej vody a kvalita povrchových vôd.