Svět spěje k účetní jednotě - Martínek, Jan
Štúdia GAAP Convergence 2002, ktorú spracovalo šesť najväčších svetových účtovných spoločností, ukazuje, nakoľko jednotlivé krajiny pokročili na ceste k prijatiu medzinárodných účtovných štandardov.