Partneři i soupeři - Lamy, Pascal
EÚ a USA. Ako riadiť každodenný režim tohoto vzťahu ? Autor venuje pozornosť trom aspektom tejto otázky: bilaterálnym vzťahom, prístupu k tretím krajinám a podielu na riadení globálnych vzťahov.