Platy v Bratislave stále najlepšie - Onuferová, Marianna
Porovnanie miezd v jednotlivých regiónoch Slovenska. O výške mzdy rozhoduje i vzdelanie. Peniaze z fondov EÚ na vyrovnanie rozdielov medzi regiónmi.