Uplatnenie absolventov SPU v Nitre v podmienkach trhu práce - Žaja, Jozef
Možnosti uplatnenia absolventov SPU v Nitre na trhu práce a analýza požiadaviek podnikateľských subjektov na ich odbornú pripravenosť. Nenasýtenosť trhu práce absolventami niektorých fakúlt SPU v Nitre. Nevyhnutnosť dopĺňania znalostí absolventov ďalšími formami vzdelávania.