Metodika sledovania a vyhodnocovania efektívnosti exportnej podpory: Teoretické východiská k vyhodnocovanie efektívnosti exportnej podpory - Ižáková, Viera
Ukazovatele pre hodnotenie efektívnosti podpory exportu agropotravinárskych komodít. Využitie navrhovaných ukazovateľov na ex-post a ex-ante analýzy a ich periodicita.