Pamätná strieborná minca k 100. výročiu narodenia Imricha Karvaša - Flaché, Dagmar
Pri príležitosti 100. výročia narodenia Imricha Karvaša (2003), odborníka v oblasti národného hospodárstva, vydáva Národná banka Slovenska pamätnú striebornú mincu.