Účtovníctvo poisťovní od roku 2003 - Andrášiková, Dagmar
Nové opatrenia MF SR z 3. decembra 2002, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre poisťovne, pobočky zahraničných poisťovní, zaisťovne, pobočky zahraničných zaisťovní a Slovenskú kanceláriu poisťovateľov v súlade s novým zákonom č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve s účinnosťou od 1. januára 2003.