Bankopoisťovníctvo vo Francúzsku - Korauš, Antonín
Bankopoistenie - základný systém distribúcie životného a dôchodkového poistenia vo Francúzsku. Najväčšie bankopoisťovne vo Francúzsku a tempo rastu objemu predpísaného poistného. Rozširovanie činnosti bankopoisťovní aj na neživotné poistenia.