Slovensko na ceste do Európskej menovej únie - Iša, Ján
Prijatie Slovenska do Európskej únie otvára cestu aj do Európskej menovej únie (EMÚ). EMÚ ako optimálna menová oblasť. Plnenie kritérií na vstup do EMÚ v SR. Spory o časový horizont vstupu do EMÚ v kandidátskych krajinách.