Dozorná rada spoločnosti s ručením obmedzeným - Fekete, Imrich
Dozorná rada ako fakultatívny orgán s.r.o. V praxi nie je jednotný názor či ustanovenia Obchodného zákonníka o dozornej rade majú povahu dispozitívnych alebo kogentných ustanovení. Odpoveď na otázku, či zriadiť alebo nezdriadiť dozornú radu. Prvá dozorná rada s.r.o. Počet členo dozornej rady. Personálne zloženie dozornej rady. Rozhodovací mechanizmus. Kontrolná právomoc dozornej rady. Výkonná právomoc. Zánik funkcie člena dozornej rady.