Environmentálne škodlivé dotácie a aktivity OECD - Szentivány, Martin
Vplyv environmentálnych škodlivých dotácii na ekonomické aktivity a životné prostredie. Povaha a druh dotácií. Definície prírodného, sociálneho a ľudského kapitálu. Vytváranie medzinárodnej chudoby a dosahy na životné prostredie. Meranie environmentálne škodlivých dotácií v OECD.