Východisko z bludiska - Sotník, Alexander
Problémy a nedostatky trhu práce na Slovensku. Hlavné opatrenia na zvýšenie zamestnanosti. Podnikateľské prostredie a trh práce. Motivácia a regionálna diferenciácia trhov práce.