Jak to sladit a nevadit - Dreyer, Ralf
Nové obecné smernice pre hospodársku politiku v Európskej únii - jeden z nástrojov koordinácie hospodárskej politiky. Hodnotenie uplatňovania smerníc Európskou komisiou za rok 2002.