Zdaňovanie niektorých príjmov doplnkovej dôchodkovej poisťovne - Klimešová, Libuša
Predmet dane z príjmov. Príjmy, z ktorých je daň vyberaná osobitnou sadzbou dane. Príjmy oslobodené od dane z príjmov. Problém uznávania nákladov na správu doplnkovej dôchodkovej poisťovne do daňových výdavkov. Základ dane.