Opatrenia Národnej banky Slovenska z 12. decembra 2002 ...
Opatrenia Národnej banky Slovenska ... o spôsobe tvorby, štruktúre a zozname konštantných symbolov používaných v platobnom styku. Pripojený je kurzový lístok platný v roku 2002.