Na firmu sa netreba pozerať len cez jej terajšie produkty - Začková, Katarína
Význam stratégie pre firmu. Stratégia nie je plán. Musí však obsahovať údaje, ktoré sa dajú merať. Prepojenosť stratégie a plánu. Stratégia sa nemôže viazať len na terajšie produkty, musí pripraviť firmy na zmeny na trhu. Stratégiu robí obvykle riaditeľ firmy.