Vyplnenie daňového priznania k dani z príjmov právnických osôb za rok 2002 - Borodovčák, Michal
Konštrukcia daňového priznania k dani z príjmov právnických osôb za rok 2002. Stručné vyjadrenie k obsahu jednotlivých riadkov. Vyčíslenie daňovej povinnosti jednotlivých daňovníkoch na konkrétnom príklade.