Povodne a ochrana pred povodňami v Slovenskej republike - Abaffy, Dušan
Prehľad najvážnejších povodňových situácií na území Slovenska za posledné roky. Program protipovodňovej ochrany Slovenskej republiky do roku 2010. Protipovodňová pomoc pre Slovensko.