Zákon o platobnom styku v SR a jeho význam pre integráciu do EÚ - Kotlebová, Jana, 1969-
Oblasť prevodov peňažných prostriedkov. Vykonávacia a sprostredkujúca inštitúcia - charakteristika. Tuzemský prevod. Určujúce faktory cezhraničného prevodu. Vydávanie a používanie elektronických platobných prostriedkov. Dva druhy elektronického platobného prostriedku.