Ekonomika, kultura, etika, politika = společenská odpovědnost firem - Pavlů, Dušan
Svetová globalizácia, zmeny v súčasnej Európe. Koncepcia sociálne zodpovednej firmy. Nevyhnutnosť uplatňovania sociálnych a etických hľadísk v marketingovej praxi. Výskum marketingovej agentúry, týkajúci sa spoločenskej zodpovednosti firiem.