Úspory energie - Jesný, Martin
Z obsahu: Ceny menia úspory energie z hesla na nevyhnutnosť. Využitie obnoviteľných zdrojov závisí aj od zmeny myslenia. Širšie využitie biomasy hamujú najmä deformované ceny. Byty trápi staroba a zlý stav. Zmeny v štátnej podpore súvisia so vstupom do EÚ. Samosprávy s väčšou motiváciou ako štát.